Aromatika, geloof in de kracht van de natuur! - Aromatika

Aromatika, geloof in de kracht van de natuur!

Aromatika product range

De slogan van Aromatika zegt het helemaal: heb vertrouwen wat de natuur voor je doet! Geloof in die kracht. Want wat smeer jij op je huid? Al eens over nagedacht? Een ingrediëntenlijst weleens goed nagekeken? Veel van deze ingrediënten hebben we helemaal niet nodig en zijn zelfs ronduit ongezond. Je huid is het grootste orgaan van je lichaam. Daar staan we meestal niet zo snel bij stil. Veel van wat je smeert, wordt door je lichaam opgenomen. De goede en de minder goede stoffen. Veel kan netjes door het lichaam worden afgevoerd, maar een gedeelte blijft hardnekkig aanwezig in het lichaam. We eten steeds meer biologisch, logisch dat de volgende stap is om te gaan kijken wat je cosmetisch allemaal gebruikt. Maak een keuze, kies een schoon en eerlijk merk, kijk wat je echt nodig hebt. Aromatika is hiervoor een duidelijke keuze:

 

– het gebruik van uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten;

– geen conserveringsmiddelen, parabenen en kleurstoffen;

– geen synthetische geurstoffen of smaakstoffen;

– zonder genetisch gemodificeerd organisme (GGO);

– niet op dieren getest.

 

Over Aromatika

Al ruim 20 jaar levert Aromatika 100% pure essentiële en drageroliën van de hoogste kwaliteit. Jaren geleden begonnen ze met een zeer klein team en kleine productiefaciliteiten, maar dankzij  volharding, lef en professionaliteit van het team zijn ze erin geslaagd om één van de leiders in de para-farmaceutische en cosmetische industrie te worden.

 

Aromatika is opgericht in 1998. Vandaag de dag is het niet alleen een distributie/handelsbedrijf, maar bestaat het ook uit twee eigen hoogwaardige productiefabrieken voor cosmetische producten. Veel van de grondstoffen die in de producten worden verwerkt, worden door het bedrijf op eigen velden verbouwd en in eigen fabrieken gedestilleerd. Hierdoor creëren ze extra werkgelegenheid voor mensen in de landen waar de planten worden gekweekt. Hierdoor kunnen ze ook de juiste constante productkwaliteit garanderen.

 

Het productassortiment is zeer breed en bevat meer dan 100 haar-, gezichts- en lichaamsverzorging producten. Door middel van het doorlopende onderzoek op para-farmaceutisch en cosmetisch gebied, vernieuwen en verbeteren ze hun producten keer op keer. Er is dus keuze genoeg ! Alle producten worden gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en extracten.  Een filosofie die de ruggengraat van het bedrijf vormt. Met unieke formules, die een brede selectie aan natuurlijke ingrediënten bevatten, essentiële- en drageroliën, kruidenextracten,  verkoopt Aromatika zijn producten nu in meer dan acht landen. Het avontuur van Aromatika gaat verder. Doe je mee ? Geloof in de kracht van de natuur!

 

Met warme groet,

Frans Joosen