Kokosnootolie

9.99

100 % natuurzuivere olie
INCI-Benaming: Cocos Nucifera Oil
Land van herkomst: Indonesië

 

Werkingseigenschappen: 
De natuurzuivere olie uit het vruchtvlees van de kokospalmvrucht is rijk aan natuurlijke verzadigde en onverzadigde vetzuren. De kokosnootolie heeft een antibacteriële en anti-uitdrogende werking.

 

Dankzij de lichte vetarme textuur is de olie geschikt voor de verzorging van de tere huid rond de ogen, het voedt de huid en maakt de rimpels strak. De olie geeft ook extra bevochtiging aan droog haar en de hoofdhuid.

 

Wissen
Extra informatie
Gewicht 182 g
Inhoud

, , ,

Ook interessant...

Lavendel olie

12.99 Opties selecteren

Massage olie neutraal

11.99 Verder lezen

Anti-striae massage olie

14.49 Verder lezen

Kokosnootolie

9.99 Opties selecteren