Loading...

Kokosolie, gefractioneerd

6.49

100 % natuurzuivere olie
INCI-Benaming: Cocos Nucifera Oil

 

Kokosnoot olie is perfect geschikt voor de volgende toepassingen:

 

– Huidverzorging

– Lipverzorging

– Handverzorging en nagelverzorging

– Haarverzorging

– Massageolie

– Cosmetica

– Aromatherapie

– Zonnebrandolie

– Het maken van zeep

 

Uw bestelling wordt verzonden met DHL.
Vandaag voor 22:00 besteld, morgen in huis.
Verzendkosten: €1,99

Wissen
FacebookTwitterLinkedin
Beschrijving

De kokosnootolie oefent een rij van wonderbaarlijke werkingen uit: 

  • Vertraagt de vorming van rimpels;
  • Bevochtigt, voedt de huid en maakt hem zacht;
  • Oefent een anti-inflammatoire werking;
  • Beschermt de huid van negatieve externe factoren;
  • Voedt en bevochtigt de huid na de ontharing;
  • Draagt bij tot gelijkmatige en mooie bruinkleuring;
  • Houdt de nagels gezond en hard;
  • De kokosnootolie is een uitstekende massageolie. De olie werkt als een effectieve bevochtigingscrème voor alle huidtypen, inclusief de droge huid.

 

Vegan – Geen toevoegingen – Geen conserveringsmiddelen – Glutenvrij – Niet op dieren getest – van AROMATIKA.

 

Gedetailleerde informatie kan worden verkregen door gebruik te maken van speciale boeken over cosmetica en aromatherapie.

 

Houdbaarheid: 12 maanden

 

Opslagomstandigheden: Bewaar gesloten onder een temperatuur niet hoger dan + 25 ° C op een plaats die niet toegankelijk is voor kinderen. Bescherm tegen direct zonlicht.

 

Voorzorgsmaatregelen: Alleen voor extern gebruik. Moet individueel getest worden. Vermijd contact met de ogen. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk gronding met veel water uitspoelen. Buiten het bereik van kinderen houden.

Extra informatie
Gewicht 182 g
Inhoud

, , ,

Ook interessant...

Lavendel olie

6.99 Opties selecterenMeer informatie

Massage olie neutraal

9.99 In de winkelmandToegevoegd!Meer informatie

Jojoba olie

7.49 Opties selecterenMeer informatie

Kokosolie, gefractioneerd

6.49 Opties selecterenMeer informatie