Sale
 

Olijfolie, koudgeperst

5.79

100 % natuurzuivere olie
INCI-Benaming: Olea Europaea Fruit Oil
Land van herkomst: Spanje

 

Kenmerken:
De olie is rijk aan mono-onverzadigde vetzuren (oliezuur). Olijfolie is bekend door zijn verzachtende en genezende werking. Het bevat vitamine A, D, E en K. Het is een zeer goed middel voor lichaamsverzorging. Wordt gebruikt voor de verzorging van een droog en beschadigde huid.

 

Het wordt ook gebruikt in haarmaskers, omdat olijfolie extra vochtigheid geeft aan de droge haarpunten. Het geeft het haar veel glans.

 

Wissen
Extra informatie
Inhoud

,

Ook interessant...

Massage olie neutraal

11.99 In de winkelmandToegevoegd!

Tarwekiem olie

10.99 Opties selecteren

Olijfolie, koudgeperst

5.79 Opties selecteren

Dennennaalden olie

4.99 Opties selecteren