Sale
 

Shea butter – koudgeperst

9.59

100 % natuurzuivere olie – Koudgeperst
INCI-Benaming: Butyrospermum Parkii Butter
Land van herkomst: Ghana, Afrika

 

Werkingseigenschappen: 
De natuurzuivere olie uit de zaden van de tropische shea butter boom (karité) heeft een hoog gehalte aan verzadigde en onverzadigde vetzuren. Het heeft een ontsmettende, herstellende en genezende werking. De boter is effectief bij de behandeling van een droge huid en neemt huidirritatie weg.

 

De boter trekt snel in en geeft de huid een glad en zacht gevoel. De shea butter is een uitstekende boter bij het tegengaan van rimpels en verlangzaamt het verouderingsproces.

 

De Shea butter bevat vitamine A, E en C

 

Wissen
Extra informatie
Gewicht 150 g
Gewicht

, , ,

Ook interessant...

Massage olie neutraal

11.99 In de winkelmandToegevoegd!
Hennepolie

Hennepolie

13.49 Opties selecteren

Shea butter – koudgeperst

9.59 Opties selecteren
Walnootolie

Walnootolie

12.99 Opties selecteren